Forside - HeatCom.dk
14869
home,page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,page,page-id-14869,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,columns-4,qode-theme-ver-10.1.1,wpb-js-composer js-comp-ver-5.0.1,vc_responsive

Vores værdier

Heatcom Corporation A/S er en dansk virksomhed med mange års erfaring i at producere og markedsføre, elektrisk gulvvarme, termostater og frostsikringsprodukter. Vores mål er at udvikle og markedsføre produkter, der sikrer mod frost udenfor og skaber en god komfort og hyggelig atmosfære overalt i hjemmet. Det er vigtigt for os, at vores produkter lever op til kundernes behov og vi stræber efter at alle vores produkter har en høj kvalitet. Vi er seriøse og serviceorienteret.

Kvalitetspolitik

Heatcom er dansk kvalitet som bygger på den gode danske omhyggelige omhu. Vores produkter undergår altid en kvalitetstest inden de forlader fabrikken, og vi kan naturligvis fremvise de nødvendige europæiske godkendelser og tests. I vores samarbejde med en række europæiske underleverandører sørger vi for, at alle lever op til de krav som vi også stiller til os selv, hvorfor disse råvarer også undergår vores kvalitetskontrol i Danmark. Vi tilbyder vores kunder en udvidet garantiordning, som ikke koster ekstra.

Dem omkring os

Heatcom er bevidste om miljøet, og hvordan vores produkter kan være med til at have en positiv indflydelse på energi- og varmeforbruget. Vi tænker også på vores arbejdsmiljø, og hvordan vores medarbejdere har det – der skal være plads til alle. Der tages hensyn til hver enkelt medarbejder og deres behov for at sikre deres arbejdstilfredshed. Hos Heatcom ønsker vi at være en social ansvarlig virksomhed, hvor der frem for alt skal være plads til mennesket uanset hudfarve og religion. For vi ved, at der findes ingen begrænsninger eller barrierer for et stærkt hold, der trækker i samme retning.