Garanti

15 års garanti

Heatcom gulvvarme-systemer holder ligeså lang tid, som dit gulvs levetid – vel at bemærke helt uden nogen form for vedligeholdelse! Derfor giver vi også 15 års garanti på alle varmekabler.
Heatcom Corporation AS yder garanti i overensstemmelse med de generelle produktansvars-regler som angivet i direktiv 85/374/CEE og national lovgivning.

Du har 15 års garanti på alle Heatcom’s indstøbte modstandsvarmekabler og varmemåtter med en maksimal effekt på 30 W/m kabel, og maksimal effekt på 200 W/m² for varmemåtter.

Du har 10 års garanti på AluMat.

Du har 3 års garanti på termostater, produkter til, eller benyttet udendørs, som ikke er indstøbt.

Heatcom kan muligvis give længere garanti i forbindelse med specifikke installationer. Kontakt os gerne i den forbindelse.

Reparation eller ombytning:
Hvis garantien mod forventning bliver aktuel, reparerer vi den fejlbehæftede enhed eller leverer en ny uden beregning. Der faktureres ingen omkostninger i forbindelse med en reparation af enheden.
Garantien, ydet af Heatcom Corporation A/S, dækker ikke følgende:

• Fejl opstået pga. forkert gulvkonstruktion
  • Fejl opstået pga. forkert brug
  • Fejl påført af andre
  • Fejl opstået pga. forkert installation

Anmeldelse af fejl:

Har du et defekt produkt, som går ind under Heatcom’s garanti, skal du udfylde og indsende et garantibevis.

Garantibevis