fbpx
HeatCom ny emballage for el-gulvvarme

Heatcom Corporation A/S, Middelfart søger en Teknisk Chef

Teknisk Chef 

Vi forventer, at du er en initiativrig og engageret tekniker, som går ”all in” for sine produkter og som har et drive og ønske om at udvikle vores sortiment yderligere.

Det er nødvendigt, at du har et stort overblik og du evner at analysere og omsætte projektspecifikationer til produktløsninger og beslutninger.

Du skal være en sikker beslutningstager og en dygtig kommunikator, der forstår at formidle dine tekniske kompetencer og visioner til både kolleger og kunder.

Du skal kunne arbejde både selvstændigt, på tværs af organisationen og sammen med vores nøgleleverandører/partnere.

Du skal være serviceminded, omgængelig og ordentlig i alle henseender.

Lyder det spænderne så læs mere HER

Heatcom Corporation A/S, Middelfart søger en produktions- og indkøbsassistent.

Produktions- og indkøbsassistent

Vi søger en produktions- og indkøbsassistent med stor forståelse for de praktiske opgaver, der skal løses i en produktionsvirksomhed i vækst.

Din primære fokus vil være på produktionsassistentopgaverne, hvor vi forventer at du med din erfaring kan arbejde selvstændigt. Du vil i samarbejde med Supply Chain Manager også bistå med disponering og indkøb af råvarer, handelsvarer og produktionsmaterialer.

Med reference til Supply Chain Manager skal du være med til at sikre virksomheden forsatte fokus på effektivisering, fleksibilitet og rettidig levering. Ligesom dit arbejde er med at skabe et solidt fundament for import og kontinuerlige øget konkurrencedygtighed.

Ideelt set bringer du en erfaring med fra en produktionsenhed kendetegnet ved en høj grad af montage.

Lyder det spænderne så læs mere HER 

Drifts- og leveringstatus fra Heatcom Corporation A/S i forbindelse med Covid-19

 

Heatcom følger alle anbefalinger udstukket af den danske regering og sundhedsvæsen, for at begrænse mulig smittespredning. Vi holder stadigvæk hjulene kørende og har taget alle nødvendige forholdsregler for at stoppe smittefaren via vores adfærd og virksomhedens medarbejdere. Mange ting er ændret i de daglig rutiner, men vigtigst er det at vi stadigvæk kan opretholde vores produktion og leveringsløfter til vores kunder. Ændringer i denne status vil blive kommunikeret her på vores hjemmeside. Læs mere HER 

Heatcom Corporation A/S er en dansk virksomhed med mange års erfaring i at producere og markedsføre elektrisk gulvvarme, termostater og frostsikringsprodukter. Det er vigtigt for os, at vores produkter lever op til kundernes behov. Et af vores klareste mål er meget høj kvalitet, både i udvælgelse af råvarer og i produktionsprocessen. Heatcom er bevidste om miljøet, og hvordan vores produkter kan være med til at have en positiv indflydelse på energi- og varmeforbruget. Hos Heatcom ønsker vi at være en social ansvarlig virksomhed, der giver plads til alle.