fbpx

Profil

”Made in Denmark”

Heatcom Corporation A/S er en dansk virksomhed med mange års erfaring i at designe, producere og markedsføre, elektrisk gulvvarme, termostater og frostsikringsprodukter.
Vores mål er at udvikle og markedsføre produkter, der skaber en god komfort og hyggelig atmosfære overalt i hjemmet.

 

Heatcom Corporation A/S sælger sine produkter worldwide – man finder os oftest i byggemarkeder, fliseforretninger, hos gulvspecialister, el-grossister og VVS-grossister.

 

Produkterne markedsføres igennem forskellige partnere i branchen. Herudover leverer vi gulvvarmeprodukter som private brands til ledende distributører i en række lande. Vi har ikke noget direkte salg til private.

 

Heatcom er på mange måder en lidt anderledes virksomhed – vi er hurtige, effektive og seriøse. Samtidig ønsker vi at være en social ansvarlig virksomhed, hvor der frem for alt skal være plads til mennesket uanset hudfarve og religion. For vi ved, at der findes ingen begrænsninger eller barrierer for et stærkt hold, der trækker i samme retning.

Vi bestræber os også konsekvent på at udvikle seriøse og langvarige samarbejdsrelationer med vores partnere og leverandører. Det er vores holdning, at disse frugtbare relationer kun kan skabes mellem mennesker, der sætter ærlighed, seriøsitet og effektivitet højt. Heatcom samarbejder derfor først og fremmest med mennesker.

Heatcom har AA kreditværdighed.

Vi er en kreditværdig virksomhed baseret på Bisnodes kreditvurderingssystem. Vurderingen er foretaget ud fra en mængde forskellige beslutningsregler. Oplysningerne bliver opdateret dagligt via Bisnodes database. Kreditvurderingen af virksomheden er således altid aktuel.