fbpx

Teknisk supporter til vores tekniske afdeling

Teknisk supporter til vores tekniske afdeling

Heatcom Corporation A/S, Middelfart søger en teknisk supporter til vores tekniske afdeling.

Heatcom Corporation A/S er en vækstorienteret 100% privatejet dansk B2B-virksomhed grundlagt i 2002. Virksomheden agerer i en globalt voksende branche med fremstilling af varmekabler og termostater til brug i elektrisk gulvvarme, frostsikringsinstallationer, sne- og is smeltningsanlæg, temperaturvedligehold i industrien o.l.  Hovedparten af salget går til eksport primært i EU og til udvalgte markeder uden for Europa. Virksomheden er beliggende i Middelfart.

Jobbet

Vi søger en ingeniør/maskinmester – nyuddannet eller med et par års erfaring – gerne i kombination med en håndværkeruddannelse. Ideelt set med erfaring fra en produktionsenhed, kendetegnet ved en høj grad af montage. Jobbets opgaver er alsidige og breder sig over flere områder, så det kræver således en god allround teknisk forståelse at assistere og deltage i følgende arbejdsopgaver- og projekter.

 • Produktion og kvalitetsstyring – herunder systematisk optimering og effektivisering
 • Produktudvikling, produktvedligehold og projektdeltagelse
 • Teknisk Support og dokumentation til salgsafdelingen
 • Reklamationsbehandling og tekniske vurderinger

Der vil blive stillet store krav til dig og kvaliteten i dit arbejde. Vi vil forvente at du udviser stort initiativ og indflydelse på dine arbejdsopgaver samt finder glæden herved. Du bliver en del af et team på 3 personer i den tekniske afdeling, samtidig med du vil have en stor kontaktflade til alle afdelinger i huset og du skal forvente at deltage i en række projekter på tværs af organisationen. Stillingen refererer til den tekniske chef.

Hvis du sidder med en anden baggrund, som du synes er relevant, hører vi også gerne høre fra dig.

Kvalifikationer

 • Du skal være analytisk, reflekterende, logisk og struktureret
 • Du skal have mekanisk snilde og teknisk forståelse over flere fagområder
 • Du skal kunne arbejde selvstændigt, men også på tværs af organisationen
 • Du skal kunne udvise den fleksibilitet der skal til, når du arbejder i en virksomhed af vores størrelse
 • Engelsk beherskes på forretningsniveau

Vi tilbyder

 • Et afvekslende arbejde med selvstændigt ansvar i en rummelig virksomhed med klare værdier, hvor vi tager hensyn til og hjælper hinanden. Vi udviser gensidig respekt, er ordholdende og ærekære med resultatet af vores egen indsats og deadlines.
 • Vi befinder os i en vækstfase så du kan forvente en udfordrende og udviklende hverdag med top motiverede medarbejdere, hvor omgangstonen er positiv og uformel
 • Løn efter kvalifikationer

Har vi fanget din opmærksomhed?

Så skal du sende din ansøgning til Teknisk chef Søren Bærholm. Klik på søg stillingen. Vi indkalder kandidater løbende og ansættelse vil ske så snart vi har fundet rette kandidat. Har du spørgsmål til stillingen så kontakt Teknisk chef Søren Bærholm på sb@heatcom.dk eller tlf. 6341 7773.